Internationaal Dansen Westervoort viert 50-jarig jubileum met feestelijke avond

Dinsdagavond 2 juli 2024 stond in het teken van feest en gezelligheid bij Internationaal Dansen Westervoort. De dansgroep sloot het seizoen af met een bijzondere avond ter ere van hun 50-jarig jubileum. De festiviteiten  vonden plaat bij Wieleman, waar de leden samenkwamen voor een afsluitend etentje en genoten van een heerlijk buffet.

De voorzitter van de club sprak lovende woorden over de leden en benadrukte de bijzondere sfeer en het plezier waarmee al 50 jaar lang gedanst wordt. “Dit moet wel een hele bijzondere club zijn” aldus de voorzitter. Ook de saamhorigheid binnen de groep werd geprezen, iets wat hoog in het vaandel staat bij iedereen

Onze dansleidster werd door Jetty op een speciale manier bedankt voor haar enthousiasme en geduld gedurende het afgelopen jaar. In dichtvorm werd zij in het zonnetje gezet, wat zorgde voor een heel bijzonder moment. Daarnaast werden de leden van het bestuur door de aanwezigen verrast met een bloemetje als blijk van waardering. Tijdens het buffet werd er volop gelachen en gepraat. De sfeer was uitgelaten en iedereen genoot zichtbaar van de heerlijke gerechten en elkaars gezelschap. Het jubileum was niet alleen een moment om terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst.

Aan het einde van de avond kregen alle leden een kleine attentie mee naar huis, als aandenken aan deze bijzondere mijlpaal en om hen te motiveren met energie en plezier te blijven dansen.

Al met al was het een geslaagde avond en een waardige afsluiting van het 50-jarig jubileum van Internationaal Dansen Westervoort. De dansgroep kijkt nu al uit naar de komende jaren, gevuld met dansplezier en vriendschap

__________________________________________________________________________

Dansen bij erelid in Westerstaete… Op woensdag 3 april 2024 heeft onze dansgroep een bijzonder eerbetoon gebracht aan erelid Inge Wagenmans, die momenteel verblijft in woonzorgcentrum Westerstaete.

Met vrijwel alle leden hebben we gedanst in Westerstaete voor alle bewoners. Het was een gezellige middag. Inge heeft zelfs nog een dansje meegedaan. En iedereen heeft genoten van deze middag.